Welkom bij Duikvereniging Almere
 

Snorkelcursus 2023.

Leren snorkelen bij Duikvereniging Almere!

Snorkelen is een leuke activiteit om tijdens je vakantie te genieten van het onderwaterleven. Rustig hangend aan de oppervlakte en kijken naar wat er allemaal onder water te zien is. Om je hier optimaal van te kunnen laten genieten willen we je wat zaken aanleren.


Om makkelijk en veilig te kunnen snorkelen heb je allereerst een basisuitrusting nodig. Deze bestaat uit een snorkel, duikbril en vinnen. Tijdens de cursus, welke 8 vrijdagavonden in beslag neemt, kun je deze uiteraard van de vereniging gebruiken. Mocht je de smaak te pakken hebben dan kun je overwegen om zelf een basisuitrusting te kopen. Dit kan bij diverse duikwinkels of sportzaken.
Qua zwemtechniek willen we je zo optimaal mogelijk leren zwemmen met duikbril, snorkel en vinnen. Zowel aan de oppervlakte als onderwater. Dit alles in jouw tempo. Waarom in jouw tempo?? Snorkelen is een rustige sport waar je geen haast mee hebt. Snorkelen is genieten en nog eens genieten.
Daarnaast krijg je tips met betrekking tot eventueel aanschaf en onderhoud van materiaal. Ook het aspect veiligheid komt aan de orde. Denk hier bijvoorbeeld aan het in de buurt blijven van de oever (open zee kan gevaarlijk zijn in verband met afdrijven). Samen snorkelen en kinderen in de gaten houden! Zomaar een kleine greep.


Is je belangstelling gewekt en heb je interesse om het goed te leren? Dan staat de deur voor je open.
Aanmelden kan via info@duikverenigingalmere.nl.
De kosten bedragen € 50,00 per persoon.
De lessen worden vanaf begin november gedurende 8 weken tussen 21.15 en 22.30 uur gegeven in het zwembad van Almere Stad gevestigd aan de J.S. Bachweg 3 te Almere.

E-mailen
Map